+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel BOHEMIA relax Recenzje

Ocena hotelu

89%
Bardzo dobrze

by 134 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    91%
  • Komfort

    85%
  • Cena

    86%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Lenka Kašparová

podróżujący w pojedynkę, 1.11.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
88 %
  • Hotel je malý a útulný Pokoj čistý, upravený. Jídlo bylo vždy perfektní Obsluha bez problémů Procedury také v pořádku

  • Nelíbilo je silné slovo. Pouze drhlo pár věcí. Pokud mám v rámci Detoxikačního programu pít pramen, očekávala bych ho ráno, max.po obědě a ne večer po večeři. Procedura celková masáž /celé tělo/, která trvá půl hodiny, mě překvapila. Byla sice příjemná, ale nic neřešící. Když vypadla elektrika a nešel přístroj na horkou vodu, předpokládala jsem, že obsluha dodá horkou vodu na čaj v termosce místo jedné kávy. Asi je to nenapadlo.

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Václava Dražková

podróżujący w pojedynkę, 22.10.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • Myslím,že je všechno vyhovující.

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Jiří Kašpar

para, 11.9.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina Dojkovová

podróżujący w pojedynkę, 22.8.2017

Karlovarský kraj

  • Cena ogólna
86 %
  • Hotel menší a příjemný Personál super Maserky vynikající Snídaně-bohatý výběr Utulné pokoje

  • Nevím o ničem!

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jana Hargašová

podróżujący w pojedynkę, 21.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • jídlo velmi dobré,obsluha perfekní,velmi milý, masérka super

  • na pokojích pavučiny a pavouci

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Vlastimil Schwarz

grupa przyjaciół, 20.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Poloha hotelu. Dobrá strava. Příjemný personál. Wellnes služby.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jitka Bočková

grupa przyjaciół, 20.8.2017

Hulice Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Jídlo velice dobré,obsluha příjemná super, masérka skvělá

  • Na pokojích byly pavučiny a prach

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ludvík LuKáš

para, 19.8.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • Spokojeni

  • Světlo v noci z parkoviště do chodbičky pokoje č. 205, byly by dobré žaluzie. Pokoj je osvětle více než když máte zapnutou stolní lampičku.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana Hlavatá

rodzina ze starszym dzieckiem, 12.7.2017

Karlovarský kraj

  • Cena ogólna
86 %
  • Rodinná atmosféra Vstřícný personál

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Zděněk Trnka

podróżujący w pojedynkę, 6.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Šárka Bazalová

podróżujący w pojedynkę, 3.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Janoušková

podróżujący w pojedynkę, 19.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • vstřícný personál, příjemné prostředí, výborné wellness

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Krýslová

para, 9.6.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
62 %
  • Lokalita hotelu je na velmi dobrá,možnosti procházek i návštěva centra v blízkosti.

  • Ubytováni v přízemí není nejlepší, blízkost zdi a žádný výhled do okolí.

Personál
8
Služby
7
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Dana Fialová

para, 26.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • hotel doporučuji menší hezký hotel s dobrou polohou milý a ochotný personál dobré jídlo byli jsme spokojeni rádi se sem vrátíme

  • jediné co můžeme vytknout, že mají do restaurace přístup psi,

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
0

Anonim

grupa przyjaciół, 31.3.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
88 %
  • vstřícnost personálu profesionalita personálu na léčebných procedurách nabídka služeb vzhled restaurace a okolí hotelu dobrá nabídka i servis kuchyně a obsluha

  • horší stav sprchových koutů špatně vyřešené zapínání osvětlení do koupelny včetně větráku stav matrací lůžka

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr Prchlík

podróżujący w pojedynkę, 23.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • POBYT SE NAM LÍBIL I KDYŽ NEVYŠLO POČASÍ.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bohuslava Glasslová

podróżujący w pojedynkę, 21.11.2016

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
84 %
  • Krásné lázeňské město s překrásnou architekrurou a příjemnou atmosférou.

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.